dokładnie powiem tak wszystkie jakie ja zdiagnozowałem AGR co miały popsuty N75 to więcej jak 120-130 jechac niechciały był pedał w podłodze a one nic.
No widzisz a u mnie było inaczej,
może ze względu na to że mam ALH (szarpanie,dymienie itp)
natomiast objawy jakie opisał pawelski, miałem przy uszkodzonej przepływce
Zamieszczone przez daneczek76
bez vag się nie obejdzie bo to mozna księzke napisac.
ja tą książkę kupiłem ale prawdę mówiąc jestm trochę zawiedziony skromnością informacji na temat PD 130 :cry: , i gdybym miał ją kupić po raz durgi to bym tego nie zrobił :cry:
Nie wiem jak do octavi, ale kupiłem taką do fiesty i była bardzo pomocna naprzykład przy wymianie przegóbu. Wiec uważam, że i w tej mogą się znaleść jakieś ciekawostki warte uwagi.
AUTO JEST BOGIEM, PRĘDKOŚĆ NAŁOGIEM, WYŚCIGI ZABAWA A DRIFT TO PODSTAWA
Niestety, ale wygląda na to, że tego typu książki z roku na rok są coraz uboższe.
To nie "maluch", gdzie każda kolejna czynność przedstawiona była na oddzielnym zdjęciu.
I tak "dobrze", że w ogóle jest cokolwiek do przejrzenia ...
Zwróćcie uwagę do ilu samochodów już nie ma zupełnie niczego :?
Kupiłem i ilekroć szukałem w niej pomocy tyle razy się zawiodłem.Niech za ocenę treści książki posłuży cytat ze strony wybranej na chybił trafił -"Lusterko jest pewnie zamocowane i podczas jazdy się nie chwieje",takich bardzo przydatnych złotych myśli jest w niej całe mnóstwo.Można ogłosić konkurs na najgłupszy cytat z tego dzieła.Ten zakup to wyrzucone pieniądze.Lepiej postawić piwko kolegom.
Dzieki!!! to juz wiem, że jej nie kupie!!! Pozdrawiam. A mam jeszcze jedno pytanko mam możliwość zakupienia kksiążki z roku 98 po zmianach. Duzo bedzie sie róznioło gdy ja mam 99/2000?
Komentarz